Vacatures
Vacatures
Zorg in uw eigen omgeving

Klik op lees meer voor meer informatie

Stichting Eykenburg is voor de flexpool op zoek naar enthousiaste:

 

Zorgmedewerkers (niveau 2 t/m 4)

Ben jij een Helpende, Helpende plus, Verzorgende IG of Verpleegkundige en heb je graag regie over je eigen werkrooster? Wil jij het verschil maken voor onze cliënten door de persoon centraal te stellen en net dat stapje extra te zetten? Dan hebben wij de baan voor jou!

Als zorgmedewerker in de flexpool zijn al jouw wensen bespreekbaar!

 

Hoe ziet de functie eruit?

Bij Stichting Eykenburg leveren we zeven dagen per week en 24 uur per dag zorg aan onze cliënten. Daarvoor staan onze teams iedere dag klaar. Zonder hun inzet, aanwezigheid, oplettendheid, aandacht en liefde is zorg slechts zorg, maar het verschil in die persoonsgerichte zorg, dat máken zij.  Jij komt in beeld als er in de vaste teams medewerkers ziek zijn of er vacatureruimte ontstaat. Wekelijks kijk je in de rooster app welke diensten jij wilt invullen. Hiermee bepaal jij zelf hoeveel, wanneer en waar je werkt!

Zo werk je vandaag bijvoorbeeld op een somatische afdeling, morgen met cliënten met een PG zorgvraag of misschien wel op de partnerafdeling.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een kleinschalige professionele organisatie. Je komt in een leuk team met een informele cultuur;

Daarnaast bieden wij:

 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract
 • Contracturen, werkdagen en -tijden in overleg
 • Een salaris conform CAO VVT passend bij de functie (minimaal € 2.077 en maximaal € 3.471 op basis van 36 uur per week)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto jaarsalaris
 • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt
 • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO VVT.
 • Doorgroei mogelijkheden

 

Wij zoeken jou!

Je straalt rust en vertrouwen uit en hebt aan een half woord genoeg. Je bent flexibel en schakelt makkelijk en daardoor ben je een rots in de branding voor je cliënten en de mensen om hen heen. Je snapt dat ouder worden niet altijd makkelijk is en weet lastige situaties creatief op te lossen. Jouw daadkracht, inlevingsvermogen en humor helpen je daarbij. Goede kwaliteit van zorg vind je belangrijk. Dat je feedback kunt geven én ontvangen komt daarbij goed van pas.

Daarnaast breng je mee:

 • Een afgeronde opleiding tot Helpende (plus), Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4
 • Ervaring met het gebruik van ECD
 • Bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Beheersing van de Nederlandse taal

 

Ben je enthousiast geworden over deze functie?

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief via het sollicitatieformulier op de website. Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met Marieta van Dijk, teamleider op 06 316 337 73.Sollicitatie formulier

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

In PDF of gangbaar tekstverwerkerformaat

Ongeldige invoer

In PDF of gangbaar tekstverwerkers formaat

Back to top