Vacatures
Vacatures
Zorg in uw eigen omgeving

Klik op lees meer voor meer informatie

Stichting Eykenburg is voor de Praktijk Leerafdeling locatie Huize Eykenburg op zoek naar een:

 

Werkbegeleider praktijk-leerafdeling

De werktijden zijn in overleg, ben je alleen beschikbaar voor de vroege diensten of juist alleen voor de avonddiensten? Dat is voor ons geen probleem, ook dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

 

Hoe ziet de functie eruit?

Op deze verpleegafdeling met een PG-doelgroep lopen studenten stage gedurende hun zorgopleiding niveau 3 tot en met 4 in roulerend dienstverband waarbij ze volledig meedoen in het zorgproces zodat ze een zo optimaal mogelijke leerervaring opdoen.

Wij zijn op zoek naar een werkbegeleider die samen met de praktijkopleider de studenten op een respectvolle manier begeleidt, beoordeelt en laat groeien. Als werkbegeleider vervul je een aantal rollen in één. Je bent als contactverantwoordelijke het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen cliënten. Je bent de expert op jouw vakgebied; je weet alle vragen te beantwoorden. Je bent een coach; je zorgt ervoor dat de studenten beter worden.

Je bent de instructeur; je laat zien hoe handelingen uitgevoerd moeten worden. Zorg verlenen dus voor een deel met de handen op je rug, maar met je ogen en oren wijd open. Je stimuleert zowel bij de zorgvrager als bij de student de zelfredzaamheid. Je ondersteunt de student bij het opstellen van het leerplan. Daarnaast voer je ook de zorgtaken uit die bij jouw functie horen.

Kortom een ontzettend leuke, afwisselende functie die ook goed is voor jouw eigen ontwikkeling! In een omgeving waar we samenwerken met oprechte aandacht voor elkaar en geen dag hetzelfde is.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een professionele organisatie die volop in beweging is;

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Werkdagen, uren en werktijden in overleg
 • Mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen door diverse cursussen die worden aangeboden
 • De functie is ingedeeld in FWG 40-45, afhankelijk van opleiding en werkervaring
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt
 • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT.

 

Wij zoeken jou!

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die een stevige vakinhoudelijke kennis met zich meebrengt. Je weet jouw studenten te boeien en te interesseren en doet dit op inspirerende wijze. Je beschikt over geduld en doorzettingsvermogen en je hebt passie voor de zorg en het opleiden van nieuwe bekwame collega’s.  Je bent proactief, zorgvuldig, flexibel en je werkt graag in een dynamische omgeving. Je draagt onze visie op zorg uit richting je cliënten en je bent een voorbeeld hierin voor de studenten

Daarnaast breng je mee:

 • Ruime ervaring als verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 (contactverantwoordelijke)
 • Van nature een coachende stijl van begeleiden
 • Een MBO diploma Verzorgende IG of Verpleegkunde
 • Ervaring met competentie gericht onderwijs
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

 

Enthousiast geworden over deze functie?

Wij zien jouw motivatie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via het sollicitatieformulier op onze website. Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met Shirley de Vet via 06 25 30 15 28.Sollicitatie formulier

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

In PDF of gangbaar tekstverwerkerformaat

Ongeldige invoer

In PDF of gangbaar tekstverwerkers formaat

Back to top