Vacatures
Vacatures
Zorg in uw eigen omgeving

Klik op lees meer voor meer informatie

Stichting Eykenburg is voor afdeling leren & ontwikkelen op zoek naar een ambitieuze:

 

Praktijkopleider MBO/HBO verpleegkunde 

28-32 uur per week

 

Hoe ziet de functie eruit?

 In deze functie werk je nauw samen met je collega praktijkopleiders, teamleiders  en de adviseur leren en ontwikkelen. Je begeleidt en/of coacht de BBL leerlingen, BOL stagiaires  en werkbegeleiders om het leerproces te faciliteren. Je voert gesprekken met de student en de werkbegeleiders aan de hand van het leerlingvolgsysteem op basis van de Canmeds rollen. Ook onderhoud je contact met ROC Mondriaan over de voortgang van de studenten.  Het team Leren & Ontwikkelen valt onder de afdeling HR.

 

 Wat kan jij van ons verwachten?

Stichting Eykenburg en het team Leren & Ontwikkelen geloven in medewerkers die zich hun hele leven lang professioneel en persoonlijk willen ontwikkelen om met hun unieke talenten hun dromen na te jagen en met veel plezier naar hun werk te gaan! Vanuit onze expertise op het gebied van leren en ontwikkelen sluiten wij aan op jouw ambitie, motivatie en competenties. Wij bieden jou een uitdagende functie in een informeel en enthousiast team.

 • Je krijgt een jaarcontract met de optie op een vast contract
 • Een salaris ingeschaald in FWG 50, conform de CAO VVT
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris
 • Een divers aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een fietsplan, sport-/fitnessabonnement, computer/tabletplan, uitruilregeling reiskostenvergoeding en een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt
 • Overige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO VVT

 

Wij zoeken jou!

In de functie van praktijkopleider ben je een echte verbinder en communicatief sterk in woord en geschrift. Je weet op alle niveaus waardevolle relaties aan te gaan en te onderhouden. Je bent een kritische en overtuigende gesprekspartner en je vindt het leuk om jouw kennis en ervaring over te brengen. Je bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen. Daarnaast ben jij een echte teamplayer, heb jij veel plezier in jouw werk en straal jij dit ook uit met jouw enthousiasme.

Daarnaast breng je mee:

 • Een diploma MBO/HBO Verpleegkundige, aangevuld met een docentenopleiding of diploma Praktijkopleider MBO/HBO
 • Minimaal een jaar werkervaring als praktijkopleider of docent
 • Affiniteit met  leerlingen en stagiairs van alle leeftijden
 • Een proactieve, zorgvuldige en flexibele werkhouding
 • Je werkt graag in een dynamische omgeving
 • Kennis van en ervaring met projectmatig werken

  

Ben jij enthousiast geworden over deze functie?

Dan ontvangen we graag jouw motivatie en CV! Je kunt deze indienen voor 8 december a.s. via het sollicitatieformulier op de website.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Denise Stam, Adviseur Leren en Ontwikkelen, telefoonnummer: 06 25 76 28 18.Sollicitatie formulier

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

In PDF of gangbaar tekstverwerkerformaat

Ongeldige invoer

In PDF of gangbaar tekstverwerkers formaat

Back to top