Levensbestendige huur appartementen

In Het Zamen aan de Esperantostraat 12 in Den Haag bevinden zich 132 levensbestendige appartementen in de sociale sector, die beheerd worden door Staedion. Het gaat om ruime appartementen met twee, drie of vier kamers op de vier bovenste etages.


Huurappartementen van alle gemakken voorzien

In de appartementen kunnen cliënten rekenen op zorg op maat, precies volgens hun behoefte. Alle woningen zijn voorzien van domotica, zoals een video/spreek/luister-verbinding waarmee direct contact met zorgverleners mogelijk is. De appartementen hebben een ruime badkamer waar op een verantwoorde manier ook zwaardere zorg geleverd kan worden. Via de diverse liften zijn de woningen uitstekend toegankelijk met een scootmobiel of rolstoel. Er is zelfs een stalling met oplaadpunt in de woning aanwezig.

Meer informatie over wonen in een appartement in Het Zamen

Wilt u meer weten over wonen in Het Zamen, een rondleiding, een persoonlijke kennismaking of heeft u vragen van financiële aard? Belt u dan op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur met telefoonnummer (070) 750 70 00. U kunt ook een  e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of onderstaand formulier invullen. Wij kunnen u ook in contact brengen met de sociaal raadslieden van de gemeente Den Haag.Contactformulier

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer