Verpleeghuis Het Zamen

In Het Zamen bieden we onder meer verpleeghuiszorg. De kleinschalige verpleeghuisunits in Het Zamen zijn ingericht voor lichamelijke en/of psycho-geriatrische zorg. Verpleeghuis Het Zamen is gevestigd aan de Esperantostraat 12 in de wijk Segbroek in Den Haag.

Eigen kamer in verpleeghuis Het Zamen

In het verpleeghuis hebben alle cliënten een eigen kamer met een zeer ruime badkamer. Een breedbeeld tv en telefoonaansluiting (bij gebruik uiteraard tegen betaling) behoren bij de standaardinrichting van elke kamer. Domotica draagt bij aan een veilige omgeving. Per zes cliënten is er een gezamenlijke huiskamer waar de cliënten de dag door kunnen brengen. De activiteitenbegeleiding zorgt, samen met onze vrijwilligers, voor ontspanning en dagstructuur. De bewoners worden verpleegd door een vast team van medewerkers. Elke verpleegunit staat onder leiding van een eigen verpleegkundige. Deze is, samen met de specialisten ouderenzorg, verantwoordelijk voor professionele behandeling en verpleging. Uiteraard kunnen ook de verpleeghuiscliënten van alle faciliteiten in Het Zamen gebruikmaken. De woonzorgbegeleiders bieden, waar nodig, hierbij ondersteuning.

 

Heb ik een indicatie nodig voor verpleeghuis Het Zamen?

Voor een plaats in het verpleeghuis dient u een indicatie te hebben. Deze kunt u aanvragen bij het CIZ, het Centrum Indicatiestelling Zorg. Bij Stichting Eykenburg hanteren wij de richtlijnen van zorginstituut Nederland.

 

Meer informatie over verpleeghuis Het Zamen

Wilt u meer weten over wonen in verpleeghuis Het Zamen, een rondleiding, een persoonlijke kennismaking of heeft u vragen van financiële aard? Belt u dan op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur met telefoonnummer (070) 750 70 00. U kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het onderstaande formulier invullen. Wij kunnen u ook in contact brengen met de sociaal raadslieden van de gemeente Den Haag.

 

Contactformulier

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer