Opname in Hospice Claude Monet

U kunt met ZZP 10 indicatie van het Centrum indicatiestelling Zorg (CIZ)  in het hospice opgenomen worden of op particulier initiatief (u betaalt deze zorg dan zelf) . Er wordt in beide gevallen een levensduur verwachting van 3 maanden gehanteerd die afgegeven moet worden door uw huisarts of specialist.  Uw huisarts of specialist vraagt de indicatie aan.

Het opnamebureau van Stichting Eykenburg regelt de opname voor u. Ook kan de medewerker u helpen bij het aanvragen van een indicatie. U kunt contact opnemen met het opnamebureau onder nummer 070-7507000 of u kunt een email sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor een opname in Hospice Claude Monet komt u in aanmerking als uw specialist of huisarts verwacht dat uw levensduur niet langer is dan 3 maanden. Als uw ziekteproces nog niet zover is, of als het uw intentie is om thuis te blijven en u het hospice als het ware "achter de hand" wilt houden, kunt u zich toch al op onze wachtlijst laten plaatsen. Tevens biedt Stichting Eykenburg begeleiding in de persoon van casemanager Palliatieve zorg  en gespecialiseerde 24 uur (palliatieve) zorg  in de thuissituatie.

 

Meer informatie over Hospice Claude Monet

U kunt zelf de warmte en gemoedelijkheid van Hospice Claude Monet ervaren. Neem contact op met het opnamebureau via telefoonnummer 070 - 7507000 voor een persoonlijke rondleiding of vul onderstaand formulier in.Contactformulier

Aanhef
Ongeldige invoer

Naam(*)
Ongeldige invoer

Telefoon
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Ongeldige invoer

Uw bericht
Ongeldige invoer

(*)
Ongeldige invoer