Aanleunwoningen

Voor ouderen die zelfstandig willen wonen met gebruikmaking van voorzieningen van een zorgcentrum, is een aanleunwoning ideaal. De 20 aanleunwoningen van Staedion hebben drie kamers. Alle aanleunwoningen hebben een kitchenette en badruimte met douche, toilet en wastafel.
Alle woningen zijn goed toegankelijk en hebben een uitstekende bereikbaarheid. In elke woning is een schakelaar aanwezig die is aangesloten op het zusteroproepsysteem. Bij nood kunnen bewoners hiervan gebruik maken. Er is dag en nacht gekwalificeerd personeel in het zorgcentrum aanwezig.

Meer informatie over aanleunwoningen?

Wilt u meer weten over wonen in de aanleunwoningen bij Huize Eykenburg, een rondleiding, een persoonlijke kennismaking of heeft u vragen van financiële aard? Belt u dan op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur met telefoonnummer (070) 750 70 00. U kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij kunnen u ook in contact brengen met de sociaal raadslieden van de gemeente Den Haag.