Verpleeghuis Huize Eykenburg

Het verpleeghuis in Huize Eykenburg is recent verbouwd. Op de afdelingen biedt Stichting Eykenburg kleinschalige verpleeghuiszorg. Het verpleeghuis heeft afdelingen voor psycho-geriatrische zorg, somatische zorg, begeleidingsgroep voor cliënten met beginnende dementie en kortdurende opname. Verpleeghuis Huize Eykenburg ligt aan de Kruisbessenstraat 12 in de Vruchtenbuurt in Den Haag.

 

Eigen kamer in verpleeghuis Huize Eykenburg

Alle cliënten hebben een ruime eigen kamer met een zeer ruime (rolstoel toegankelijke) badkamer. Een breedbeeld tv en telefoonaansluiting behoren bij de standaardinrichting van iedere kamer (voor het gebruik moet uiteraard wel betaald worden). Domotica draagt bij aan een veilige omgeving. Per afdeling is er een gezellige huiskamer waar de cliënten de dag door kunnen brengen en desgewenst samen kunnen zijn. De activiteitenbegeleiding zorgt, samen met onze vrijwilligers, voor ontspanning en dagstructuur. Iedere afdeling staat onder leiding van een eigen teamleider. Deze is, samen met de specialisten ouderenzorg, verantwoordelijk voor professionele behandeling en verpleging.
Uiteraard kunnen ook de verpleeghuiscliënten gebruik maken van alle faciliteiten in Huize Eykenburg. De woonzorgbegeleiders bieden hierbij, waar nodig, ondersteuning.

 

Heb ik een indicatie nodig voor verpleeghuis Huize Eykenburg?

Voor een plaats in het verpleeghuis dient u een indicatie te hebben. Deze kunt u aanvragen bij het CIZ, het Centrum Indicatiestelling Zorg. Bij Stichting Eykenburg hanteren wij de richtlijnen van Zorginstituut Nederland. Klik hier voor meer informatie.

 

Meer informatie over verpleeghuis Huize Eykenburg

Wilt u meer weten over wonen in verpleeghuis Huize Eykenburg, een rondleiding, een persoonlijke kennismaking of heeft u vragen van financiële aard? Belt u dan op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur met telefoonnummer (070) 750 70 00. U kunt ook een  e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij kunnen u ook in contact brengen met de sociaal raadslieden van de gemeente Den Haag.