Zorgappartementen Huize Eykenburg

In Huize Eykenburg, aan de Kruisbessenstraat 12 in de wijk Segbroek in Den Haag, is het ook mogelijk om zelfstandig te wonen met zorg in een van de zorgappartementen. De zorgappartementen bestaan uit een woon-/slaapkamer, een badkamer met douche, toilet en wastafel. In sommige kamers is ook een kitchenette aanwezig. Enkele appartementen zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. De appartementen zijn allemaal goed toegankelijk en uitstekend bereikbaar. In elke kamer, ook de badkamer, is een schakelaar aanwezig die is aangesloten op het zusteroproepsysteem. Bij nood kunnen bewoners hiervan gebruik maken. Er is dag en nacht gekwalificeerd personeel aanwezig.

De zorg wordt geleverd door een vast team van goed opgeleide medewerkers, samen met enthousiaste vrijwilligers. Iedere bewoner krijgt een vaste verantwoordelijk verzorgende toegewezen. Deze maakt afspraken over de gewenste verzorging en legt deze afspraken vast in een persoonlijk zorgdossier. Naast zorg zijn er mogelijkheden voor ontspanning. Bewoners kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan Bewegen voor Ouderen, uitstapjes of creatieve bezigheden. In de agenda kunt u kijken welke activiteiten er allemaal plaatsvinden in Huize Eykenburg.

 

Meer informatie over zorgappartementen?

Wilt u meer weten over wonen in een zorgappartement in Huize Eykenburg, een rondleiding, een persoonlijke kennismaking of heeft u vragen van financiële aard? Belt u dan op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur met telefoonnummer (070) 750 70 00. U kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij kunnen u ook in contact brengen met de sociaal raadslieden van de gemeente Den Haag.