Nieuws
Zorg in uw eigen omgeving
Slider

Werkzaamheden Esperantostraat

Op 2 januari 2019 wordt de start gemaakt met de bouw van de woningen aan de Esperantostraat. Het gaat hierbij om het blok aan de Esperantostraat, de Van Boeckopkade en de Zamenhofstraat (waar momenteel de parkeerplaats gelegen is). De verwachting is dat de bouw ongeveer 1,5 jaar zal duren.

Door de werkzaamheden vinden er enkele veranderingen plaats voor Het Zamen:

  • De Esperantostraat zal gedeeltelijk worden afgesloten. Daarom zal vanaf 2 januari 2019 de ingang aan de Tripstraat fungeren als hoofdingang van Het Zamen.
  • De taxibussen zullen vanaf deze datum voorrijden aan de Tripstraat. De parkeerplekken van maximaal 15 minuten worden hiervoor aangepast tot parkeerplekken van maximaal 15 minuten voor lossen en laden en de taxibussen. Ook de goederen worden aan deze zijde aan- en afgevoerd.
  • Er wordt een alternatieve route ontwikkeld, zodat een ieder de wijk kan verlaten. Deze zal verlopen via het Magazijn, de Van Boeckopkade en de Zamenhofstraat.
  • Voor de herindeling van de straat door de nieuwbouw wordt de stoep van Het Zamen aan de Esperantostraat ingekort. Daarnaast zal de Esperantostraat eenrichtingsverkeer worden, vanaf de Tripstraat naar de Zamenhofstraat.

Back to top