Nieuws
Zorg in uw eigen omgeving
Slider

Vrijwilligers gezocht voor Ontmoetingscentrum en Haags Ontmoeten

Op onze locatie Het Zamen hebben wij 2 dagverzorgingsprojecten: het Ontmoetingscentrum en Haags Ontmoeten. Voor beide projecten zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor minimaal 1 dagdeel per week.

Wat ga je doen als vrijwilliger van het Ontmoetingscentrum?

Het Ontmoetingscentrum is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Hier komen cliënten die nog wel thuis wonen, maar waar meestal sprake is van een beginnende dementie. Het is de bedoeling dat door het bezoek aan het Ontmoetingscentrum de cliënten weer deel gaan nemen aan activiteiten en dat de eventuele mantelzorgers ontlast kunnen worden. Er wordt gezellig koffie gedronken, de krant gelezen, beweegactiviteiten gedaan, spelletjes gespeeld, geknutselt, een wandeling gemaakt etcetera.   

                                                                                     

Wat ga je doen als vrijwilliger bij het Haags Ontmoeten?

Deze dagverzorging is ook geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Het is de bedoeling dat buurtbewoners kunnen binnenlopen die eenzaam zijn en graag eens een kopje koffie willen komen drinken of willen deelnemen aan activiteiten die georganiseerd worden. Deelname is vrij toegankelijk en niet gebonden aan indicaties. Gezelligheid is hier het sleutelwoord en hier zoeken we vrijwilligers die ook zouden willen helpen met het opstarten van nieuwe activiteiten.

Voor beide dagverzorgingen zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor minimaal 1 dagdeel per week, maar uiteraard is vaker ook mogelijk. Je werkt altijd samen met een medewerker van de dagverzorging. Ben je geïnteresseerd of heb je na het lezen van deze tekst nog vragen, neem dan contact op met Desiree Bijker of het Zorgkruispunt via 070 - 750 70 00 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Back to top