Nieuws
Zorg in uw eigen omgeving
Slider

Feestelijke oplevering Stichting Eykenburg bus

Onlangs is de Stichting Eykenburg bus feestelijk opgeleverd. Een mooi initiatief tot stand gekomen door de samenwerking tussen Stichting Eykenburg en Stichting MVI en mede mogelijk gemaakt door tientallen sponsoren en donateurs.

De Stichting Eykenburg bus biedt vervoer aan de cliënten die deelnemen aan het Ontmoetingscentrum in Het Zamen, die zonder deze bus niet in de gelegenheid zouden zijn om deel te nemen aan het Ontmoetingscentrum. Het Ontmoetingscentrum stelt haar deuren open voor iedereen met beginnende dementie en hun familieleden. Het team van het Ontmoetingscentrum biedt informatie, advies en begeleiding. Uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen voor alleen een kopje koffie of voor een warme maaltijd.

Naast het vervoer van de cliënten van het Ontmoetingscentrum wordt de bus ook gebruikt voor de cliënten van Het Zamen en Huize Eykenburg. Binnen de organisatie hechten wij veel waarde aan persoonsgerichte zorg. Door middel van de Stichting Eykenburg bus kunnen wij onze cliënten meer bieden dan alleen de activiteiten in huis. Een bezoek aan een tuincentrum, even uitwaaien op Scheveningen of een rondje door de oude buurt, het kan allemaal! Op deze wijze kunnen wij er aan bijdragen dat de cliënten van Huize Eykenburg, Het Zamen en het Ontmoetingscentrum elke dag als betekenisvol en waardevol ervaren.

De Stichting Eykenburg bus
De Stichting Eykenburg bus

Back to top