Nieuws
Zorg in uw eigen omgeving
Slider

In verband met de nieuwe ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus en de door de overheid aangescherpte maatregelen, is het helaas nodzakelijk de dagbestedingen te verhuizen.

De dagbesteding was tijdelijk gehuisvest in het restaurant van Het Zamen. Aangezien onze restaurants, net als alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland, hun deuren moeten sluiten, is Stichting Eykenburg op zoek gegaan naar een alternatief waar ook aan de 1,5 meter regel kan worden voldaan.

Vanaf vrijdag 16 oktober worden zowel de Surinaamse dagbesteding als het Ontmoetingscentrum gezamenlijk ondergebracht in de vroegere ruimte van de Kankantri/Laksmi, in de flat op de 4e etage in Het Zamen.

De locatie is van maandag tot en met zaterdag geopend van 09.00 tot 16.00 uur. Om iedereen te kunnen ontvangen geldt er een aangepaste planning. Daarnaast wordt er een maximum groepsgrootte van 9 cliënten gehanteerd die per dagdeel worden uitgenodigd. 

In geval van vragen kunt u van maandag tot en met zaterdag contact opnemen met de dagbesteding op telefoonnummer 070 – 750 71 34 of 070 – 750 71 32.

Back to top