1 miljoenste waardering op Zorgkaart Nederland valt bij Stichting Eykenburg

 

Vandaag is bekend geworden dat er maar liefst 1 miljoen waarderingen zijn geplaatst op ZorgkaartNederland. Op dit platform kunnen gebruikers van een zorgbehandeling aangeven hoe zij deze hebben ervaren. Dit heugelijke feit is uiteraard een mijlpaal voor ZorgkaartNederland, voor alle mensen die zelf de regie willen over hun zorg willen hebben, maar tevens een mijlpaal voor onze organisatie! De miljoenste waardering viel hier en werd geplaatst door mevrouw Everaert.

 

Feestelijke gebeurtenis

Mevrouw Everaert gaf de miljoenste waardering over Huize Eykenburg tijdens een interview door meetbureau Zorgfocuz. Tijdens dat gesprek werd ze verrast door ZorgkaartNederland die haar een overheerlijke taart kwamen aanbieden. Een beetje overdonderd reageerde mevrouw Everaert blij verrast: Hoe weten jullie nou weer dat ik de 1 miljoenste ben? Ik vind het geweldig! 

 

Naast mevrouw Everaert gingen de felicitaties ook uit naar Stichting Eykenburg. Onze bestuurder Alex Reede ontving eenzelfde prachtige taart in het bijzin van mevrouw Stijfhoorn en teamleider Dajanara. Uiteraard werd de taart meteen aangesneden.

 

Alex Reede: “Ik vind het erg mooi dat de miljoenste waardering hier valt. Een onafhankelijk oordeel is altijd belangrijk. Het geeft ons de mogelijkheid om verbeteringen door te voeren. De feestelijke taart gaat naar de zorgmedewerkers. Die verzetten het echte werk hier.” Zoals we van Alex gewend zijn, hield hij woord en  konden alle medewerkers en cliënten genieten van een overheerlijke koele versnapering om het heugelijke nieuws te vieren.

 

Video feestelijke verrassing

Het filmpje waarin mevrouw Everaert en Alex verrast werden staat hieronder: 

Back to top