Goud op de Olympische Spelen van Stichting Eykenburg

 

De Olympische Spelen zijn begonnen! Zowel voor de professionals als voor onze cliënten op beide locaties! Ik hoop dat de professionals het net zo goed in Tokio doen als onze cliënten; het regende namelijk gouden medailles op de spelen in Het Zamen en Huize Eykenburg.

 

7 Olympische onderdelen

De cliënten ging per afdeling vol plezier de onderlinge strijd aan. Zo konden de spelen in aangepaste vorm gewoon doorgaan. Op 7 verschillende Olympische onderdelen werden de vaardigheden van onze bewoners in Het Zamen getest. Het Atrium was omgebouwd tot een groot en kleurrijk Olympisch Stadion. Zo was er ringwerpen, kegelen, fietsen, pittenzak werpen, bal gooien, wandelen en frisbeeën. In Huize Eykenburg waren er iets minder onderdelen, maar de pret was er niet minder om! Daar genoten de cliënten van het Olympische feest is de tuin!

 

Strenge scheidsrechters

Natuurlijk gebeurde alles onder toeziend oog van scheidsrechters. Zo was arbiter Pim helaas genoodzaakt was af en toe een gele of rode kaart te trekken voor een iets te enthousiaste cliënt. Maar niks kon het enthousiasme temperen van onzebewoners.

 

Na afloop kregen de deelnemers een officieel Olympische diploma en ontving de winnaar van elke afdeling na de huldiging een medaille.

Back to top