Feestelijke opening Tiki Bar

Wat een geweldig feest was er georganiseerd ter gelegenheid van de opening van onze Tiki Bar in Het Zamen. Teamleider Floyd was er maanden druk mee bezig, maar het resultaat is dan ook geweldig! Alles klopte, tot aan de kleinste details.

Een paar maanden terug ontstond het idee om de open ruimte voor afdeling Cor Dam om te toveren tot een heuse Tiki Bar. Dit thema was een logische keuze kijkend naar de inrichting van de afdeling van Floyd.

Na maanden voorbereiding was het dan eindelijk zover! Tijdens de opening waren uiteraard de cliënten van afdeling Cor Dam aanwezig. Daarnaast kwamen ook cliënten van andere afdelingen een kijkje kwamen nemen.

Iedereen kreeg een cocktail! En uiteraard was dat des Floyds uitstekend voorbereid: er was keuze onder meer uit een scroppino, een glas sangria, of een heerlijke mojito. Sectormanager Brigitte verzorgde de opening en ging na haar toespraak, waarin ze iedereen bedankte voor dit geweldige initiatief, rond met een overheerlijke fruitschaal namens het management team.

Back to top