NLdoet 2022: Tuinmeubilair strak in de lak en lekkere poffertjes voor onze cliënten

Dankzij de inzet van 8 wijkagenten en 4 andere vrijwilligers was NLdoet dit jaar opnieuw een groot succes. Stond op locatie Het Zamen het verwennen van onze cliënten centraal, op het Huize Eykenburg was het flink aanpoten in de tuin geblazen. 

  

 

 

 

Het Zamen 

Op Het Zamen werden er poffertjes gebakken voor de cliënten. En dat betekende flink bakken geblazen om iedereen van een portie heerlijke poffers te voorzien. Dat aanpakken de agenten en de vrijwilligers in het bloed zit, werd meteen duidelijk. De ‘Oudhollandse Poffertjeskraam’ was in een mum van tijd opgezet op het dakterras en al snel hing er een heerlijke baklucht! De cliënten vonden het maar wat leuk om met de politieagenten en de vrijwilligers te praten. En natuurlijk vonden de poffertjes gretig aftrek. 

  

 

 

 

Huize Eykenburg

Ook in Huize Eykenburg werd er buiten die hard gewerkt. De locatie beschikt over een geweldige belevingstuin waarin onze cliënten graag komen en waar hun zintuigen op allerlei verschillende manieren geprikkeld worden. Even tot rust komen op het terras hoort daarbij, maar de houten stoelen en tafels hadden nogal geleden onder het Nederlandse klimaat! Dankzij de inzet van de (politie)vrijwilligers is dat probleem nu opgelost! De stoelen en tafels zijn geschuurd en van een frisse beitslaag voorzien!

  

 

Dikke pluim

Alle vrijwilligers die geholpen hebben en deze dag tot zo’n groot succes hebben gemaakt: ontzettend bedankt!!

Back to top