'Aan Tafel' op bezoek bij de Kookstudio van Huize Eykenburg 

 

Pieter Sekeris en zijn cameraman Dennis Simonis waren voor de rubriek 'Aan Tafel' van Haagse Dingen te gast bij onze Kookstudio in Huize Eykenburg. Reshma, die de scepter zwaait over deze bijzondere ontmoetingsplek, legt Pieter uit wat een gezellige ochtend of middag koken allemaal voor onze cliënten betekent. "Het is meer dan alleen koken wat we doen. Het is een plek waar mooie vriendschappen ontstaan."

Terwijl Brigitte, medewerker welzijn en coördinator vrijwilligers voor welzijn, uitlegt hoe belangrijk de hulp van vrijwilligers voor het slagen van de Kookstudio is, demonstreren de heren van de vaste kookclub op donderdagochtend hun vaardigheden. 

 

Mocht je na het zien van de video - zie: Stichting Eykenburg - Vlogs  - interesse hebben om Kookmaatje te worden of geïnteresseerd zijn in een andere rol als vrijwilliger, neem dan contact op met Branca van Swinderen via 06 - 11 31 63 98 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Back to top