Ben jij een kookfanaat, hobbyhok, bakkoningin, koekenbakker of gewoon een lekkerbek? 

 En wil  jij op een vaste dag of dagdeel onze cliënten helpen in de kookstudio? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Wij hebben een prachtige ‘Kookstudio’ in Huize Eykenburg. Een plek waar cliënten onder begeleiding van welzijn & onbetaalde professionals  (vrijwilligers) kunnen wegmijmeren denkend aan dat heerlijke eten van vroeger, zondagse koekjes of waar ze terecht kunnen met familie voor een heus familiediner. Graag zouden we de keuken 7 dagen per week inzetten voor onze cliënten; ’s ochtends, ’s middags, maar misschien juist ook wel ’s avonds. 

 

Het is een ruimte die zich geweldig leent voor kookclubs, bakverenigingen, restaurantavonden, eetclubs, themamiddagen, zondagse brunches of heerlijke high tea momenten. En straks met de tuin er bij voor het uitgeven van picknick manden, vega lunches, zoete zonden of gewoon een heerlijk broodje. Wil jij wekelijks heerlijke Surinaamse of Marokkaanse gerechten bereiden, toveren met vergeten groentes of je chocoladeverslaving ruimte geven met de creatie van wekelijkse chocomomenten? Zou jij op een vast moment een paar uur samen met onze cliënten willen koken, bakken of proeven? Dan horen wij dat graag! 

 

Heb je vragen? Neem dan contact op met Reshma via 06 – 11 30 22 27. Wil je je opgeven? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. geef daarin aan welke kookplannen je hebt, voor welke (vaste) dag/dagdeel en dan hoor je snel van ons!

Back to top