Verbouwereerde collega wist niet wat hem overkwam.

 

Afgelopen vrijdag werd onze chauffeur Jan Peter van der Woud verwacht op de Gevers Deynootweg nummer 30 in Scheveningen. Waarvoor precies, dat was JP niet duidelijk, maar het werd een zeer bijzonder moment dankzij alle betrokkenen van restaurant 't Zusje! 

 

Restaurant 't Zusje

De leasemaatschappij had contact met hem opgenomen om aan te geven dat één van de sponsoren van de Stichting MVI, Mobiliteit Voor Iedereen, iets wilde doen tijdens het ‘verplichte niets doen’ en of hij zich vrijdag wilde melden in Scheveningen. Het bleek om restaurant 't Zusje te gaan. Zij wilden graag met zijn allen de Stichting Eykenburg bus van binnen en buiten spic en span maken.

 

Vorstelijk onthaal

Jan Peter: “Als een vorst werd ik onthaald. Het volledig personeel, bedrijfsleider en eigenaar stonden me voor de deur op het afgesproken tijdstip op te wachten. Ik werd gefêteerd op heerlijke ‘aangeklede’ koffie en men toonde uitgebreide interesse voor het werk van de bus en onze Stichting.

Ondertussen maakten een man of 10 de bus helemaal schoon! Na een uurtje ben ik redelijk verbouwereerd weggereden. Het was werkelijk een bijzonder warm gebeuren naar ons toe.”

 

Wat een geweldige verrassing! Ontzettend bedankt allemaal!

Back to top