Alle collega's in de spotlight tijdens Dag van de Verpleging

12 mei is de Dag van de Verpleging. Een jaarlijks terugkerende dag waarop een extra blijk van waardering wordt uitgesproken naar al het zorgpersoneel in Nederland. Uiteraard wordt deze dag ook groots gevierd bij Stichting Eykenburg en zetten we onze toppers graag extra in de spotlight.

 

Toppers

‘Jullie zijn toppers’. Met die slogan speciaal gedrukt op t-shirtjes ontvingen de dames van de feestcommissie al onze collega’s. Voor de gelegenheid waren de hoofdingangen van zowel Het Zamen als Huize Eykenburg feestelijk versierd, compleet met rode lopers en ballonnenbogen. Door de werkdruk als gevolg van corona  wordt er dit jaar extra uitgepakt door het management en de feestcommissie.

 

Ontbijtje

Zo werden de medewerkers van de nachtdienst getrakteerd op een ontbijtje. De collega’s waren dolenthousiast bij het zien van de doos met heerlijkheden met persoonlijk kaartje. Dank jullie wel voor jullie geweldige inzet en het veilig houden van onze cliënten 's nachts!

 

Verrassing

Op de rode loper werden de collega’s van de ochtenddienst vanaf 06.45 uur opgewacht met een flesje drinken en een pepermunt hartjes cadeau. Op de muziek van het liedje ‘Je bent een toppertje’ werd iedereen ontvangen op zijn werkplek. Het was een vrolijke en gezellige boel. De collega’s waren duidelijk verrast en enthousiast over zo’n gezellige start van de dag. Ook voor onze collega's van de avonddienst ging de rode loper weer uit, de muziek weer aan en werden de ze getrakteerd op het hartje met pepermuntjes en iets te drinken.

 

Bedankje

Naast het feestelijke ontvangst krijgen alle toppers van Stichting Eykenburg ook nog een prachtig cadeau namens het management en de feestcommissie. Een leuke manier om iedereen te bedanken voor zijn of haar tomeloze inzet het afgelopen jaar!

Back to top