Welkom - Bienvenue - Welcome

Wie bij Stichting Eykenburg binnenloopt staat direct oog in oog met de dames van de Servicebalie. Zij vormen een onmisbare schakel tussen de bezoekers, cliënten, leveranciers en medewerkers. Iedereen een warm gevoel geven, echt welkom heten, dát is de drive van Elly en Cynthia. Of het nu gaat om beantwoorden van net die ene specifieke vraag of bijzonder verzoek; zij bieden u graag de service met een glimlach. Alhoewel die op dit moment niet goed te zien is door de mondkapjes, maar gelukkig kunnen de ogen dit ook zeer zeker uitstralen!

 

Gastvrijheid en veiligheid staan centraal

Onze gastvrouwen vervullen een belangrijke rol voor onze cliënten. Zo zorgen zij voor het eventuele transport of afgeven van de was, post, bloemen en/of cadeaus. Daarnaast staan zij altijd klaar voor onze bezoekers. Komt u langs bij een van de huizen dan krijgt u direct met deze gastvrije dames te maken. Zij attenderen u bij ontvangst op uw registratieplicht en nemen het coronaprotocol met u door. Uw veiligheid, die van onze cliënten en onze collega’s staat immers voorop. U kunt bij de balie uw handen desinfecteren en u krijgt gezien de huidige omstandigheden een verplicht mondneusmasker. Als laatste wordt uw temperatuur opgemeten.

 

‘Iedereen echt een welkom gevoel geven. Daar gaat het om!’  

 

De servicebalies zijn op beide locaties elke dag geopend van 08.00 tot 20.00 uur. U kunt er terecht met al uw vragen. Zij proberen u met alles te helpen en de best mogelijke service te verlenen. Mochten zij onverhoopt op dat moment de oplossing niet voorhanden hebben, dan zorgen zij ervoor dat dit alsnog zo snel mogelijk gebeurd en dat u alsnog de oplossing vergezeld van een glimlach ontvangt. ’Ik weet het niet’ komt namelijk niet in hun vocabulaire voor. 

 

Servicebalie op beide locaties

De twee teams van Het Zamen en van Huize Eykenburg bestaan zowel uit nieuwe medewerkers als uit oudgedienden. Zo wordt u op Het Zamen verwelkomd en te woord gestaan door Samantha, Natasja, Cora en Janneke. Zij staan onder leiding van administratief medewerker Cynthia Achterberg. Het team van Huize Eykenburg staat onder leiding van Elly Berkhuysen. U wordt daar eventueel te woord gestaan of geholpen door Marja, Maria, Gyongyi en Sydney. 

 

Graag tot ziens bij de servicebalie!

 

Back to top