Collega's Floyd & Anne vertellen waar werken bij Stichting Eykenburg om draait.   

  

Wil jij ook het verschil maken? Dan zoeken wij jou!  

Want daar gaat het over bij Stichting Eykenburg. Het verschil maken voor onze cliënten door de persoon centraal te stellen en net dat stapje extra te zetten. Maar dat doen we ook voor onze medewerkers en hopelijk straks ook voor jou! Elke keer opnieuw willen we onze collega’s en cliënten de dag laten beleven als waardevol en betekenisvol. Dàt is onze drive.


Wie wij zijn?

Wij zijn een kleinschalige organisatie voor ouderenzorg in Den Haag met een groot en volledig aanbod aan zorg. Bij ons zijn zorgbehoevenden aan het juiste adres! Of dat nu bij de cliënt thuis is of op een van onze verpleeglocaties Het Zamen of Huize Eykenburg.


 

Het verschil maken?

Precies. Daar draait het om! En dat doen onze medewerkers elke dag opnieuw. Zonder hun inzet,
aanwezigheid, oplettendheid, aandacht en liefde is zorg slechts zorg, maar het verschil in die persoonsgerichte zorg, dat máken zij en misschien straks wel jij! Daarom investeren wij graag in persoonlijke ontwikkeling. Bieden wij regelmatig trainingen aan en is er uiteraard altijd de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Zo kan jij je werk nog beter uitvoeren of doorgroeien naar die volgende uitdagende functie in een leuk team.

 

“Ik geef zorg met heel mijn hart, zodat alle ouderen zich thuis en geliefd voelen.”

 

Informele werkplek

Het ‘kleintje’ zijn in de Haagse VVT-sector biedt meer voordelen. Je hebt daardoor nauw contact met al onze collega’s en cliënten op de locaties of in de wijk. Dat wordt ook nog eens versterkt door onze informele cultuur. Door de grote zorgharten van onze medewerkers ontstaan er vaak mooie initiatieven waar we naar luisteren én waar ruimte voor gecreëerd wordt om deze uit te voeren.

 


Wil jij ook het verschil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geïnteresseerd in een baan waarin jij gezien wordt? Zie onze vacatures en neem contact op met Branca van Swinderen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06 – 11 31 63 98.

Of interesse in een stage of opleiding met baangarantie? Bel dan 070 – 750 73 68 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Back to top