Bestuurder Alex opent samen met cliënten de tentoonstelling ‘vrijheid’ in Het Zamen. 

 

De cliënten hebben per afdeling collages gemaakt naar aanleiding van de vraag waar ze aan denken bij ‘vrijheid’. Dat verschilt uiteraard per persoon en veel herinneringen kwamen terug zoals dansen in discotheek Belle Amie, herinneringen aan geboorteland Suriname, jeugdspelletjes buiten doen zoals hinkelen en touwtjes springen tot aan de vrijheid te zijn wie je bent. De quotes zijn indrukwekkend en geven de thema’s van de collages aan!


Bestuurder Alex opende deze tentoonstelling samen met verschillende cliënten. De heer Uday (Vincent van Gogh), mevrouw Le Kluse (Paulus Potter), mevrouw Baumgart (Piet Mondriaan), de heer Schaap (Pablo Picasso) en mevrouw Moonen (Cor Dam) namen de honneurs voor hun afdeling waar. Voor sommigen een spannend moment, maar wat een indrukwekkende tentoonstelling! Naderhand namen alle cliënten even een kijkje. De ezels met de collages blijven voorlopig nog even staan in het Atrium. Loop gerust dus even langs de komende periode! 


 

Tevens tentoonstelling in Huize Eykenburg. 

Ook in Huize Eykenburg zijn de cliënten per afdeling aan de slag gegaan om aan te geven wat zij verstaan onder ‘vrijheid’. De collages met daarop het verzamelde werk van verschillende afdelingen staan tentoongesteld in het restaurant. Loop gerust even langs de komende periode om het resultaat te zien en de quotes te lezen!

Back to top