Over ons
Over ons
Zorg in uw eigen omgeving

Stichting Vrienden van Stichting Eykenburg

 

Doelstelling

Stichting Vrienden van Stichting Eykenburg is opgericht met als doel om voor onze cliënten van zowel Huize Eykenburg als Het Zamen extraatjes te realiseren die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden. Stichting Eykenburg krijgt geld van de overheid voor het leveren van zorg en behandelingen aan onze cliënten, maar niet voor eventuele extra activiteiten. Gedacht kan worden aan uitstapjes voor cliënten, muziekvoorstellingen, beweegprojecten etc.

Voor het beleidsplan van Stichting Vrienden van Stichting Eykenburg, klik hier.

  

Activiteiten

Stichting Vrienden van Stichting Eykenburg zet zich actief in bij Stichting Eykenburg in het algemeen en specifiek voor de cliënten van alle afdelingen van Het Zamen en Huize Eykenburg. Uitgangspunt daarbij is de doelstelling om iets extra’s te doen in de vorm van activiteiten en goederen. Stichting Vrienden van Stichting Eykenburg heeft onder andere de onderstaande activiteiten kunnen realiseren:

  • Kerstcadeau met kerst- en nieuwjaarswens;
  • Aanschaf van de nieuwe duo-fiets; 
  • Muzikale optreden La Familia in Huize Eykenburg en Het Zamen;
  • Uitje naar de pannenkoekenboerderij per touringcar;
  • Aanschaf Brain Trainer Plus om cliënten te helpen mentaal fit te blijven.

 

Een helpende hand

Een mogelijkheid om uw betrokkenheid bij, waardering voor en/of tevredenheid over Stichting Eykenburg tot uitdrukking te brengen, is via het geven van een financiële bijdrage aan Stichting Vrienden van Stichting Eykenburg. Dit kan in de vorm van een gift, maar het is ook mogelijk om donateur te worden. Voor meer informatie over het donateurschap.

 

Algemene gegevens
 

RSIN-nummer
81.14.08.000

 

Bestuur
Het beheer van het vermogen van de Stichting 'Vrienden van Stichting Eykenburg' is in handen van het bestuur. Dit bestuur zet zich belangeloos in voor de stichting. Het bestuur bestaat uit:

Voorzitter

Mevrouw R. Schurman

Secretaris

De heer drs. A. Reede

  

Beloningsbeleid
Het bestuur ontvangt geen beloning, alleen eventuele gemaakte kosten door de stichting worden vergoed. 

 

ANBI 
Stichting Vrienden van Stichting Eykenburg is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hierdoor kan uw gift fiscaal voordeel voor u opleveren. Voor meer informatie zie ANBI.

 

Financiën
Voor een overzicht van de jaarrekening 2022 klik hier

 

Contactgegevens
U kunt de Stichting 'Vrienden van Stichting Eykenburg' bereiken via:

Stichting 'Vrienden van Stichting Eykenburg'
p/a Postbus 64627
2506 CA Den Haag

Back to top