Over ons
Over ons
Zorg in uw eigen omgeving

Complimenten

Bent u tevreden over onze zorg- of dienstverlening? Of wilt u een compliment geven aan een van onze medewerkers of afdelingen? Dat horen wij graag en waarderen dat zeer!  

 

U kunt uw compliment direct aan de betreffende medewerker of het team kenbaar maken. Ook kunt u deze naar ons mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij sturen het compliment dan door naar de betreffende medewerker of afdeling.   

 

Tevens kunt u uw ervaring met Stichting Eykenburg ook delen op Zorgkaart Nederland. Wij stellen het zeer op prijs als u daar een korte waardering wilt achterlaten, waarmee u ons helpt de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening te behouden en (waar nodig) te verbeteren. U kunt hier uw waardering achterlaten.

    

 

 

 

  

 

Klacht of suggestie? Samen lossen we het op!

Wij willen graag zorg leveren van hoge kwaliteit. Voldoen wij toch niet aan uw verwachtingen, dan horen wij dat graag van u. Praat erover met de betrokken medewerkers en/of leidinggevenden. In veel gevallen leidt dat al tot een oplossing, bijvoorbeeld als er sprake is van onduidelijkheid of een misverstand. Tevens gebruiken wij de oplossing waar mogelijk om onze zorg- en dienstverlening verder te verbeteren.

 

Eenvoudig stappenplan om tot een oplossing te komen

Heeft u betrokken medewerkers gesproken en heeft dit niet geleid tot een oplossing? Dan proberen wij uiteraard om het via een andere weg voor u op te lossen. Uit onderstaand stappenplan wordt duidelijk uit welke stappen onze klachtenregeling bestaat en met wie u contact op kunt nemen om zo alsnog tot de juiste oplossing te komen. Verder verwijzen we u graag naar onze folder en naar het volledige klachtenreglement.    

 

 

Wet zorg en dwang (Wzd)

Heeft u een specifieke vraag of klacht over onvrijwillige zorg of ondersteuning, dan is de klachtenregeling conform de Wzd van toepassing. U kunt zich voor ondersteuning wenden tot de cliëntvertrouwenspersoon Wzd van Zorgstem. Deze kan eventuele vragen beantwoorden, informatie en uitleg geven, u desgewenst ondersteunen bij uw klacht en u zo nodig doorverwijzen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze folder en naar de Wzd klachtenregeling.

   

 Contactgegevens

Klachtenfunctionaris 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 - 48 44 55 38

Raad van Bestuur

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

070 - 750 73 00

Cliëntvertrouwenspersoon Wzd 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

088 - 678 10 00

Back to top