Restaurant Huize EykenburgRestaurant

Heeft u moeite met koken, maar wilt u wel graag warm eten?

U bent van harte welkom in onze restaurants in Het Zamen en in Huize Eykenburg. De warme maaltijd wordt tussen 12.00 en 14.00 uur geserveerd. U kunt altijd kiezen uit verschillende gerechten en of u één, twee of drie gangen wenst. De menulijst wordt elke vijf weken vernieuwd.

Restaurant Het Zamen

Restaurant Het Zamen is gevestigd op de begane grond van Het Zamen aan de Esperantostraat 12 in Den Haag. Van 10.00 tot 18.00 uur staan onze medewerkers voor u klaar om u te verwelkomen in het restaurant. U kunt dagelijks vanaf 11.30 uur á la carte bestellen van onze uitgebreide menukaart. Daarnaast kunt u ook van de warme dagmaaltijd genieten die ook aan onze verpleeghuisbewoners wordt aangeboden.


Restaurant Huize Eykenburg

Restaurant Het Binnenhof is gevestigd op de begane grond van Huize Eykenburg aan de Kruisbessenstraat 12 in Den Haag. Van 10.00 tot 18.00 uur staan onze medewerkers voor u klaar om u te verwelkomen in het restaurant. U kunt dagelijks vanaf 11.30 uur á la carte bestellen van onze uitgebreide menukaart. Daarnaast kunt u ook de warme dagmaaltijd genieten die ook aan onze verpleeghuisbewoners wordt aangeboden.

Voor wie?

Iedereen is van harte welkom! Een indicatie is niet nodig. Ervaar zelf en proef waarom de gemeente de kwaliteit van onze maaltijd, de ambiance en de gastvrijheid van onze restaurantmedewerkers jaarlijks beloont met het Gouden Bordje, Zilveren Bordje of Bronzen Bordje voor Huize Eykenburg en Het Zamen.


Kosten

Kijk voor de kosten bij onze tarieven

Heeft u een Zeker Thuis®-abonnement? Dan krijgt u korting.


Zoekt u een maaltijdservice die thuis bezorgt?

Apetito bezorgt maaltijden aan huis. Dagelijks een warm 3-gangenmenu of wekelijks een doosje vriesverse maaltijden. U heeft geen verplichtingen en hoeft geen abonnement af te sluiten. Meer weten? Bel gratis met Apetito op 0800 - 023 29 75.

Meer weten over restaurants of maaltijden aan huis?

U kunt ons voor meer informatie op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur bellen via telefoonnummer (070) 750 70 00. U kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact opnemen via onze contactpagina.