Thuiszorg
Thuiszorg
Zorg in uw eigen omgeving

Zeker Thuis® abonnement

Met het Zeker Thuis abonnement kunt u met onze zorgorganisatie achter de hand veilig thuis blijven wonen! Met het Zeker Thuis abonnement bent u verzekerd van onder andere:

  • 24- uur per dag, 7 dagen per week bereikbaarheid en service via 070 – 750 70 00.
  • Noodhulp (met onmiddellijke oplossing zonder wachttijd)
  • Speciale Zeker Thuis activiteiten

 

Stel u heeft direct hulp nodig vanuit de thuissituatie waardoor u (tijdelijk) niet thuis kunt wonen. Of u heeft na een ziekenhuisopname nazorg nodig. Dan staat Stichting Eykenburg voor u klaar! Met het Zeker Thuis abonnement is er altijd een zorgappartement voor u beschikbaar op een van onze locaties waarin u de  eerste 24 uur gratis verblijft. Mocht u langer willen blijven, dan ontvangt u als abonnee korting op het verblijf indien u geen indicatie heeft.

 

Noodhulp

In noodsituaties bieden we een onmiddellijke oplossing, dus zonder wachttijd. Dit geldt zowel voor tijdelijke verzorging als particuliere opname en nachtopvang in een van onze locaties. Het gaat hierbij niet om een medische spoedopname; dit valt onder ziekenhuiszorg. Ter overbrugging kan in geval van nood met het Zeker Thuis abonnement overige hulp en zorg geboden worden. De Zeker Thuis coördinator bespreekt met u welke oplossingen nodig of wenselijk zijn en stemt ons aanbod hier op af.

 

Contact

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor het Zeker Thuis abonnement? Neemt u dan contact op via 070 – 750 70 00 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De actuele prijzen voor het Zeker Thuis abonnement vindt u in onze prijslijst.

 

Aanmeldingsformulier voor Zeker Thuis

 

Back to top