Thuiszorg
Zorg in uw eigen omgeving
Slider

Begeleiding thuis

Stichting Eykenburg staat alle bewoners van Den Haag bij om met de zorg die zij nodig hebben, ouder te kunnen worden. We bieden daarvoor een optimaal pakket aan diensten. Van a tot z, van alarmering tot ziekenhuisbegeleiding. In de stadsdeel Segbroek wordt door ons zorg aan huis geleverd en in geheel Den Haag huishoudelijke verzorging in huis.

Antwoorden

We krijgen er allemaal mee te maken, tijdens het ouder worden leveren we aan vitaliteit in. We worden wat minder goed ter been, vergeten wel eens dingen. Met steun vanuit de omgeving kunnen we vaak prima verder. Maar als de mantelzorg niet meer toereikend is, komt onvermijdelijk de vraag: ‘Bij wie kan ik terecht voor de zorg die ik nodig heb om zelfstandig te kunnen blijven wonen?’ Of misschien wel: ‘Bij wie kan ik terecht als ik niet meer zelfstandig kan blijven wonen? Maar graag wel zo zelfstandig mogelijk, zodat ik zo veel mogelijk zelf kan kiezen hoe ik mijn leven leid.’ Op deze site vindt u antwoorden op deze vragen.

Zorg, steun en support

Woont u in de buurt? Kom gerust eens langs. Onze medewerkers, met heel veel steun van vrijwilligers, staan dagelijks voor u klaar. U kunt langskomen in Huize Eykenburg aan de Kruisbessenstraat 12 (Segbroek) en in Het Zamen aan de Esperantostraat 12 (Segbroek).

Activiteiten

Op deze website kunt u niet alleen lezen welke zorgdiensten wij aanbieden, maar ook welke activiteiten wij organiseren. Die worden vaak georganiseerd door vrijwilligers. Ervaring heeft geleerd dat hun inzet bijdraagt aan een prettig woon- en zorgklimaat. Houd onze agenda in de gaten voor de meest actuele activiteiten. U bent van harte welkom!

Back to top