Thuiszorg
Zorg in uw eigen omgeving
Slider

Begeleiding thuis

Het is fijn dat men steeds langer thuis kan blijven wonen. Hierbij is het wel van belang dat dit op een verantwoorde manier gebeurt. De begeleiders thuis van Stichting Eykenburg bieden u de begeleiding die u nodig heeft om zo lang mogelijk op een verantwoorde manier zelfstandig te kunnen blijven wonen, zonder dat dit te belastend voor u is.

Wat kan de begeleider thuis voor u betekenen?

Tegenwoordig wordt er veel van de maatschappij verwacht en de mogelijkheden zijn eindeloos. Hierdoor kan het zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet en dat zelfstandig wonen voor u lastig is. Op deze momenten kan de begeleider thuis uitkomst voor u bieden. De begeleider thuis kan u ondersteunen bij:

  • Het dagelijks inplannen van uw activiteiten. Hierbij kunt u denken aan het nakomen van afspraken met diverse instanties.
  • Het opbouwen en onderhouden van een sociaal netwerk.
  • Het regelen van uw financiën.
  • Het leren omgaan en accepteren van problemen van een lichamelijke of psychische aandoening.

Daarnaast kan de begeleider thuis gesprekken met u voeren, een wandeling maken of u begeleiden bij het doen van uw boodschappen. Indien wenselijk kan de begeleider thuis u ook ondersteunen bij het aanvragen van andere zorg- en ondersteuning. Op onze locatie Het Zamen bieden wij diverse vormen van dagbesteding. In overleg met u zal de begeleider thuis kijken welke mogelijkheden aansluiten bij uw wensen.

Contact

Wilt u meer weten over de begeleiding thuis of wilt u begeleiding thuis aanvragen? Neem dan contact op via telefoonnummer 070 – 750 70 00 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De begeleiding thuis wordt geboden vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) van de gemeente Den Haag. Indien wenselijk kunnen onze medewerkers u ondersteunen bij het aanvragen van de WMO indicatie.

Back to top