Vacatures
Maatjes
Maatjes ben je samen

Maatjes

Bij Stichting Eykenburg zijn een groot aantal cliënten die op zoek zijn naar een maatje! Zij kunnen net wat extra aandacht, ondersteuning of begeleiding gebruiken. Niet voor iedereen is contact vanzelfsprekend. Sommige ouderen krijgen weinig bezoek. Hun familie woont ver weg of ze hebben geen familie meer. Ze voelen zich eenzaam. Af en toe bezoek krijgen en iemand hebben die met ze praat, geeft dat wat kleur aan hun leven.  

 

Stichting Eykenburg is daarom op zoek naar ‘maatjes’ in verschillende ‘maten’. Denk bijvoorbeeld aan maatjes die langskomen, een luisterend oor bieden, die meehelpen, spelletjes doen, activiteiten begeleiden of samen koken in de Kookstudio. We zijn op zoek naar wandelmaatjes, leesmaatjes, boodschappenmaatjes, activiteitenmaatjes, kookmaatjes, fietsmaatjes en nog veel meer.

 

Maatjes ben je samen

Maatje word je voor één specifieke cliënt die net wat extra aandacht nodig heeft. Het draait daarbij echt om persoonlijk contact, want een klein beetje aandacht maakt echt een wereld van verschil! Door de regelmatige ontmoetingen ontstaat er vaak een bijzondere band. Hoe vaak je ‘jouw’ cliënt bezoekt? Op een vaste dag of niet? Dat is vrij in te vullen!

 

 

Overzicht Vacatures voor Maatjes:

 

Gezelschapsmaatje voor de heer La Croese

De heer La Croese (76) zou graag elke zondag weer naar de kerk gaan. Wie wil er met hem mee?

 

 

 

  

Fietsmaatje voor de heer Docx

De heer Docx (92) is op zoek naar een fietsmaatje om samen heerlijke fietstochten mee te maken en te kletsen op de duofiets! Valt het weer tegen dan fietst hij graag op binnen op de  Silverfitfiets.

 

 

Wandelmaatje voor de heer Spiering

De heer Spiering (85) gaat graag een blokje om en geniet van alle seizoenen. Wie gaat er mee een frisse neus halen?

 

 

 

 

Gezelschapsmaatje voor mevrouw Scheffer

Mevrouw Scheffer (77) zou het fijn vinden als er af en toe iemand speciaal voor haar komt. Lekker kletsen, meehelpen op de afdeling, haar begeleiden tijdens de activiteiten of er op uit om een visje te kopen of lekker kleding te shoppen.

 

 

 

Wandelmaatje voor de heer Saktoe

De heer Saktoe (68) is op zoek naar een wandelmaatje die er met hem op uit wil. Een keer per week bijvoorbeeld naar de markt. Vind je het geen probleem om af en toe de rolstoel te duwen, meld je dan aan!

 

 

Onderdeel van het team

Als maatje maak je deel uit van ons team. Je wordt goed begeleid en natuurlijk ga je mee op alle teamuitjes. Wil je een opleiding volgen? Dat kan. Er is voor iedere medewerker een opleidingsbudget beschikbaar dus ook voor jou! Uiteraard ben je WA-verzekerd tijdens je aanwezigheid bij Stichting Eykenburg, vergoeden we je reiskosten en ontvang je een vrijwilligersvergoeding.

 

Word ook maatje!

Stuur een mail met een korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het onderstaande formulier in. Heb je vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Branca van Swinderen, recruiter via 06 - 11 31 63 98

 

Stichting Eykenburg stelt de afgifte van een recente Verklaring omtrent Gedrag (VOG) verplicht bij aanstelling. In onze Privacyverklaring lees je meer over de bescherming van jouw gegevens wanneer je bij ons solliciteert.

Aanmeldformulier Maatjes

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Back to top