Vacatures
Vrijwilligers
Word ook vrijwilliger!

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Stichting Eykenburg. Als vrijwilligers sta je dicht bij de mensen die aan onze zorg toevertrouwt zijn. Naast goede zorg, willen we hen ook een betekenis- en waardevolle dag bezorgen. De aanwezigheid, inzet en oprechte aandacht van onze vrijwilligers is daarbij onmisbaar.

Samen wandelen, naar de kinderboerderij, een spelletje doen, de krant lezen of met cliënten naar de belevenistuin? Of wil je liever een crea-activiteit begeleiden, met onze cliënten genieten van een optreden of samen koken in onze Kookstudio? Het kan allemaal. Jouw aanwezigheid geeft de dag van onze cliënten een extra glans.

   

 

Overzicht Vacatures voor Vrijwilligers:

 

Vrijwilligers voor het ontbijt bij afdeling Strandpaviljoen 2

Zorg jij graag voor gezelligheid en huiselijkheid tijdens het ontbijt? Wordt dan vrijwilliger tijdens de zomervakantie bij afdeling Strandpaviljoen 2 in Huize Eykenburg. Zij zoeken vrijwilligers die op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag van 08.30 tot 10.30 uur het ontbijt willen verzorgen voor onze cliënten. 

 

Wandelvrijwilligers voor Het Zamen

Trek jij er graag op uit? Wordt dan vrijwilligers voor de afdeling Piet Mondriaanstraat in Het Zamen. Een aantal cliënten zouden graag regelmatig een wandeling maken of een keer per week de markt willen bezoeken. 

 

Vaste vrijwilligers voor afdeling Perron 1a

De cliënten zouden het geweldig vinden om eens een spelletje te doen? Individueel of in groepsverband. Hetzelfde geldt voor een activiteit. Samen naar de kinderboerderij bijvoorbeeld. Dat komt goed uit! 

 

Vrijwilligers voor kookactiviteiten bij Piet Mondriaan

Houd je van koken? Dan zit je goed bij de afdeling Piet Mondriaanstraat in Het Zamen. Zij zoeken vrijwilligers die mee willen helpen de maaltijden te bereiden op de afdeling en de favoriete gerechtjes van de bewoners willen maken.

 

Fanatieke spelletjesfanaat vrijwilliger

Ben jij gek van spelletjes? Individueel of groepsspelletjes? Onze bewoners van de afdeling Piet Mondriaanstraat in Het Zamen zijn er gek op! Vind jij het leuk om regelmatig de spelletjesstrijd met hen aan te gaan? 

 

Wandelvrijwilligers Huize Eykenburg

Wandelliefhebbers, zo zou je een aantal cliënten van afdeling 1a in Huize Eykenburg kunnen omschrijven. Lekker naar buiten of even genieten van de tuin. Wil jij met hen op stap?

 

Kookvrijwilligers voor voor afdeling Perron 1a

Hou jij van koken en bakken en zou jij het gezellig vinden om de cliënten van Perron 1a te helpen in de Kookstudio van Huize Eykenburg? Samen met hen maak je de lekkerste baksels en maaltijden!

  

Fietsvrijwilliger voor diverse afdelingen

Ben je gek op fietsen en hou je wel van een praatje? Onze cliënten zouden het geweldig vinden samen met jou te fietsen door Den Haag op onze duo-fiets! Bij slecht weer wordt er binnen gefietst op de Silverfitfiets. Wie weet dat je ze dan wilt begeleiden tijdens het maken van een mooie digitale fietstocht door binnen- en buitenland!

 

 

Vrijwilligerswerk doe je samen

Als vrijwilliger maak je deel uit van ons team. Je wordt goed begeleid en natuurlijk ga je mee op alle teamuitjes. Je werkt samen met de zorgprofessionals op een van onze locaties. En afhankelijk van je interesses word je na overleg ingezet op één afdeling, centraal of misschien wel voor die ene (knutsel- of kook)activiteit waar je zo van houdt.

 

Een betekenisvolle dag

Voor je inzet krijg je veel terug. Waardering en eer van je werk natuurlijk. Van betekenis kunnen zijn voor anderen. Maar wat dacht je van die mooie band met de cliënten die je opbouwt? Wil je een opleiding volgen? Dat kan. Er is voor iedere medewerker een opleidingsbudget beschikbaar dus ook voor jou! Uiteraard ben je WA-verzekerd tijdens het vrijwilligerswerk bij Stichting Eykenburg en vergoeden we je reiskosten en ontvang je een vrijwilligersvergoeding. 

 

Word ook vrijwilliger!

Voor een vaste dag of gewoon wanneer jij zin hebt?! Stuur een mail met een korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het onderstaande formulier in. Heb je vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Branca van Swinderen, recruiter via 06 - 11 31 63 98.

 

Stichting Eykenburg stelt de afgifte van een recente Verklaring omtrent Gedrag (VOG) verplicht bij aanstelling. In onze Privacyverklaring lees je meer over de bescherming van jouw gegevens wanneer je bij ons solliciteert.

Aanmeldformulier vrijwilligers

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Back to top