Wonen bij
Wonen bij
Zorg in uw eigen omgeving

Levensloopbestendige huurappartementen

Het is ook mogelijk om zelfstandig te wonen bij Stichting Eykenburg in een van de levensloopbestendige huurappartementen van woningcorporatie Staedion. Dit zijn sociale huurwoningen waarvoor een huurtoeslag mogelijk is. 

 

De appartementen zijn gevestigd op onze locatie Het Zamen. Wonen in een levensloopbestendig huurappartement geeft u alle vrijheid en zelfstandigheid, maar wel met een veilig gevoel en mogelijkheden van zorg in hetzelfde gebouw voor nu of de toekomst. De ruime en comfortabele appartementen bestaan uit twee, drie en vier kamers. Alle woningen hebben een keuken en badruimte met douche, toilet en wastafel. De appartementen zijn uitstekend toegankelijk  met rolstoel en scootmobiel. Een laadpunt is in de woning aanwezig. U bent als bewoner verzekerd zijn van zorg op maat, precies volgens uw eigen behoeften.

 

Er zijn enkele voorwaarden waar u aan dient te voldoen voordat u in aanmerking kunt komen voor de levensloopbestendige huurappartementen in Het Zamen:

  • Voor plaatsing op de wachtlijst dient u minimaal 65 jaar of ouder te zijn;
  • U bent door een chronische aandoening aan een rolstoel gebonden;
  • Uw inkomen valt binnen de actuele grenzen van de sociale huur, zie hiervoor de huurinkomenstabel 2022.

 

Huurinkomenstabel 2022 

Netto huur

Inkomen 1 persoon

Inkomen 2 personen

0 - € 633,25

tot € 24.075

tot € 32.675

€ 633,26 t/m € 763,47

€ 24.075 tot € 40.765

€ 32.675 tot € 45.014

vanaf € 763,48 

3x jaarhuur tot € 60.036

3,5x jaarhuur tot € 70.036

 

Als bewoner van een levensloopbestendig huurappartement kunt u natuurlijk, als u dat wenst, gebruikmaken van de thuiszorgmogelijkheden, het Volledig Pakket Thuis of het Zeker Thuis abonnement van Stichting Eykenburg.   

 

Aanmelden 

Wilt u in aanmerking komen voor een levensloopbestendig huurappartement op onze locatie Het Zamen, vul dan het aanmeldformulier volledig in en stuur  het formulier met de gevraagde informatie naar onze consulenten van de transferafdeling: Stichting Eykenburg, afdeling transfer, Kruisbessenstraat 12, 2564 VD Den Haag. Mailen kan natuurlijk ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u vragen? Dan zijn zij telefonisch bereikbaar via 070 - 750 71 40.

 

De wachttijd is momenteel minimaal drie jaar. Als u een zorgindicatie heeft, kunt u mogelijk eerder in aanmerking komen voor deze appartementen.

 

Back to top