Wonen bij
Zorg in uw eigen omgeving
Slider

Levensbestendige huur appartementen

Het is ook mogelijk om zelfstandig te wonen bij Stichting Eykenburg in een van de aanleunwoningen van woningcorporatie Staedion. De aanleunwoningen zijn gevestigd in de nabijheid van onze locaties Het Zamen en Huize Eykenburg in stadsdeel Segbroek. Wonen in een aanleunwoning geeft u alle vrijheid en zelfstandigheid, maar wel met een veilig gevoel en mogelijkheden van zorg in hetzelfde gebouw voor nu of de toekomst. De ruime appartementen bestaan uit drie kamers. Alle woningen hebben een keuken en badruimte met douche, toilet en wastafel. U kunt hier als bewoner verzekerd zijn van zorg op maat, precies volgens uw eigen behoeften.

 

Als bewoner van een aanleunwoning kunt u natuurlijk, als u dat wenst, gebruik maken van de thuiszorg mogelijkheden, het Volledig Pakket Thuis of het Zeker Thuis abonnement van Stichting Eykenburg.

 

Woningcorporatie Staedion beheert de wachtlijst van de aanleunwoningen bij Huize Eykenburg. Wilt u meer informatie over deze woningen? Neem dan contact op met Staedion via telefoonnummer 088 – 242 30 00.

Back to top