Wonen bij
Wonen bij
Zorg in uw eigen omgeving

 Partnerafdeling Arkeneel

 

Stichting Eykenburg biedt een unieke woonvorm aan partners. Deze nieuwe wooneenheid bestaande uit 5 luxe appartementen is speciaal gebouwd en toegerust voor partners waarvan tenminste één van de twee een verpleeghuisindicatie (Wet langdurige zorg) heeft. Ondanks een grote zorgvraag, van zowel lichamelijke verzorging of in geval van dementie, is het nu mogelijk samen te blijven wonen. Stichting Eykenburg komt met deze afdeling tegemoet aan de wens van partners om samen de oude dag door te brengen.

 

Wooneenheid voor iedereen

Er is bewust gekozen voor de term 'partner’ in plaats van echtparen, omdat bij Stichting Eykenburg iedereen, ongeacht de onderlinge relatie, welkom is. De mogelijkheid om gebruik te maken van deze appartementen is er namelijk voor iedereen die een huishouden voert met een persoon met een Wlz-indicatie.

 

5 luxe gestoffeerde appartementen

Afdeling Arkeneel bestaat uit een vijftal zeer ruime appartementen, voorzien van een keuken met inbouwapparatuur, eigen wasmachine en wasdroger, airconditioning en een moderne badkamer. De woning wordt gestoffeerd compleet met luxe PVC-vloer aan u opgeleverd. Naast het eigen appartement kan er gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte, de sfeervolle gemeenschappelijke tuin op de begane grond en alle andere faciliteiten die Huize Eykenburg biedt. Ook is er gelegenheid voor het parkeren en opladen van een scootmobiel.

 

Betekenis Arkeneel

Wooneenheid Arkeneel, dat luxe zolderkamer of dakkamer betekent, is gelegen op de bovenste etage van Huize Eykenburg, aan de kant van de Perziklaan. 

 

Kosten

Wellicht vraagt u zich af wat de kosten voor deze appartementen bedragen? Cliënten voor deze nieuwe wooneenheid betalen per persoon hetzelfde bedrag als bij een reguliere verpleeg- of verzorgingshuisplek. Namelijk alleen de eigen bijdrage aan het CAK. Deze is afhankelijk van het inkomen en is dus voor iedereen anders.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze nieuwe wooneenheid en wilt u weten welke mogelijkheden er voor u persoonlijk zijn? Neem dan gerust contact op met een van onze transferconsulenten via telefoonnummer 070 – 750 7000.

Back to top