Comfortabele levensloopbestendige studio’s met zorg op afroep

Op een fijne plek vlakbij het Zuiderpark, in de wijk Moerwijk, ligt het woon-zorgcomplex Het Coornhert. Hier kunt u zelfstandig wonen, maar met de zorgmogelijkheden van Stichting Eykenburg op afroep. De studio’s zijn sociale huurwoningen waarvoor een huurtoeslag mogelijk is.

Wonen in een levensloopbestendige studio geeft u alle vrijheid en zelfstandigheid, maar wel met een veilig gevoel en mogelijkheden van zorg op maat in hetzelfde gebouw. Als bewoner kunt u natuurlijk, als u dat wenst, gebruikmaken van de thuiszorgmogelijkheden, huishoudelijke ondersteuning van Stichting Eykenburg. Precies volgens uw eigen behoeften, voor nu of de toekomst.

 

Zelfstandig en beschermd wonen

In Het Coornhert heeft u uw eigen comfortabele studio van 32m2, die exclusief bestemd zijn voor 60-plussers. De woningen zijn onlangs gerenoveerd en voorzien van nieuwe dubbele beglazing, een nieuwe badkamer met douche en toilet en een keuken. De woningen zijn uitstekend toegankelijk met rolstoel en scootmobiel en zijn comfortabel, energiezuinig en veilig.

 

Extra voorzieningen

Tevens kunt u in Het Coornhert gebruikmaken van verschillende faciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld een kapper, een fysiotherapeut, een wasserette met professionele wasmachines en drogers. Op de begane grond is er een ontmoetingsruimte voor bewoners en mensen uit de wijk, waar u terecht kunt voor een kopje koffie. Op de 13e verdieping heeft u prachtig uitzicht over de omgeving vanaf het dakterras en daar vindt u een extra gemeenschappelijke ruimte. Tevens is er een gemeenschappelijke tuin.

 

Kosten zelfstandige studio’s

  • De huurprijs bedraagt € 610,35 inclusief € 54,26 servicekosten en € 55,63 aan gas, water en licht.
  • Huurtoeslag is afhankelijk van leeftijd en inkomen. Informeer hiernaar bij de belastingdienst

 

Wachtlijst

Voor deze woningen geldt geen wachtlijst. 

Cliënten met een indicatie vanuit de wet langdurige zorg (wlz) zijn ook van harte welkom, hiermee is een volledig- of modulairpakket thuis ook mogelijk als de zorgvraag passend is. Deze mag niet te zwaar zijn ivm het zelfstandig karakter van de woningen. 

 

Aanmelden 

Wilt u in aanmerking komen voor een levensloopbestendige studio in woon-zorgcomplex Het Coornhert neem dan contact op met onze consulenten van de transferafdeling: Stichting Eykenburg, afdeling transfer, Kruisbessenstraat 12, 2564 VD Den Haag. Mailen kan natuurlijk ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u vragen? Dan zijn zij telefonisch bereikbaar via 070 - 750 00 00.

Back to top