Wonen bij
Wonen bij
Zorg in uw eigen omgeving

Wooneenheid voor echtparen

Vroeg of laat krijgen veel echtparen te maken met een situatie waarbij één partner of beiden zorgbehoevend worden. Helaas komt het ook weleens voor dat u door verschillende zorgbehoeftes niet meer onder een dak kunt wonen. Wooneenheid Klavertje Vier kan hierin uitkomst bieden.  

 

Stichting Eykenburg is trots op haar partnerafdeling en hoopt hiermee te kunnen voorzien in de wens van vele echtparen of stellen om samen de oude dag door te brengen.

 

Wanneer komt u in aanmerking?

Ook wanneer slechts een van de partners een Wlz-indicatie heeft, bent u bij ons van harte welkom. De partner zonder indicatie ontvangt dan weliswaar geen zorg, maar geniet wel van de drie maaltijden per dag en hij/zij kan net als de partner deelnemen aan alle activiteiten, zowel in de wooneenheid als centraal.

 

Faciliteiten wooneenheid Klavertje Vier

Wooneenheid Klavertje Vier beschikt over tweekamerappartementen waar zelfredzaamheid, het behoud van eigen regie en de vraag ‘wat wil de cliënt?’ centraal staan. Uiteraard worden de mantelzorgers betrokken bij deze ‘zorg op maat’. De appartementen worden gestoffeerd opgeleverd, inclusief gordijnen, vloer en keuken met kookgelegenheid. Eigen inbreng hierin is (onder bepaalde veiligheidsvoorwaarden) mogelijk.

Wonen in wooneenheid ‘Klavertje Vier’ biedt u het volgende:

  • U heeft uw eigen huiskamer met keuken, slaapkamer en badkamer;
  • Het appartement is geschikt voor het verlenen van zware lichamelijke zorg;
  • Drie maaltijden per dag, evenals koffie en thee;
  • Gebruik van de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. U heeft hier samen met de andere bewoners gezamenlijk de regie: rustig lezen of tv kijken, samen koken of een activiteit organiseren. In overleg is er veel mogelijk;
  • Gebruik gemeenschappelijke buitenruimte met tafels, stoelen en beplanting;
  • Mogelijkheden zoals maaltijden in het eigen appartement, ontmoetingsruimte of het restaurant, afspraken omtrent zorgmomenten, het plaatsen van een eigen wasmachine, het houden van huisdieren (onder bepaalde voorwaarden), etc.

 

Contact

Wilt u weten of u voor één van deze appartementen in aanmerking komt? Omdat iedere situatie anders is, staan wij u graag persoonlijk te woord. U kunt ons bereiken via 070 – 750 70 00 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Back to top