Haags ontmoeten

Heeft u moeite met zelfstandig wonen? Merkt u dat u vergeetachtig bent of wordt, of bent u mantelzorger van iemand die vergeetachtig is? Heeft u behoefte aan advies en/of een luisterend oor? Dan staat de deur van het Haags Ontmoeten voor u open in Huize Eykenburg en Het Zamen.

Het Haags Ontmoeten is een initiatief van Stichting Eykenburg en VÓÓR Welzijn. Het Haags Ontmoeten stelt haar deuren open voor iedereen met geheugenproblemen en hun partner en/of kinderen. Een klein team van professionals van Stichting Eykenburg staat voor u klaar om u te voorzien van informatie, advies en begeleiding. 

Op het Haags Ontmoeten kunt u:

  • Uw buurtgenoten ontmoeten in een gezellige sfeer

  • Deelnemen aan geheugentrainingen

  • Deelnemen aan bewegingsactiviteiten

  • Gebruik maken van de computer

  • Deelnemen aan ons activiteitenaanbod ter plaatse of eventuele daguitstapjes

Deelnemen aan het Haags Ontmoeten

U kunt aan de meeste activiteiten van het Haags Ontmoeten kosteloos deelnemen.

Heeft u vragen over het Haags Ontmoeten? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met Stichting Eykenburg via 070 - 750 70 00 en VÓÓR Welzijn via 070 - 308 39 54. Wilt u een medewerker van het Haags Ontmoeten, Huize Eykenburg spreken dan kunt u contact opnemen met 070 - 750 72 04. Voor het Haags Ontmoeten, Het Zamen kunt u contact opnemen met 070 - 750 71 81.

 

 

Waar vindt u het Haags Ontmoeten en de Dagverzorging?

Op onze locatie Het Zamen, Esperantostraat 12 in Den Haag, zijn het Haags Ontmoeten en de dagverzorgingen gevestigd. Op onze locatie Huize Eykenburg is tevens een Haags Ontmoeten gevestigd. 

Er is bij beide locaties voldoende parkeergelegenheid waar u overdag gratis gebruik van kunt maken. Bent u niet in het bezit van een auto? Ook dan zijn beide locaties goed bereikbaar. Voor het Zamen: op de Loosduinseweg stopt tram 2 en Randstadrail 4 (halte Monstersestraat) en tram 11 (halte Loosduinseweg). Voor Huize Eykenburg: op het Azaleaplein stopt tram 3 en tram 34.

Ander aanbod binnen welzijn