Welkom op de website van Stichting Eykenburg

Middels onze website informeren wij u zo uitgebreid mogelijk over onze zorg en diensten. Het is onze missie bewoners van Den Haag zo goed mogelijk bij te staan om, met de zorg die zij nodig hebben, zo comfortabel mogelijk ouder te kunnen worden.

We krijgen er allemaal mee te maken: tijdens het ouder worden leveren we aan vitaliteit in. We worden wat minder goed ter been, vergeten wel eens dingen. Met steun vanuit de omgeving kunnen we vaak prima verder. Maar als de mantelzorg niet meer toereikend is, komt onvermijdelijk de vraag: ‘Bij wie kan ik terecht voor de zorg die ik nodig heb om zelfstandig te kunnen blijven wonen?’ Of misschien wel: ‘Bij wie kan ik terecht als ik niet meer zelfstandig kan blijven wonen? Maar graag wel zo zelfstandig mogelijk, zodat ik zo veel mogelijk zelf kan kiezen hoe ik mijn leven leid.’ Op deze site vindt u antwoorden op deze vragen.

 

Kom gerust eens langs!

Wilt u graag eens langskomen op een van onze locaties? Dan bent u van harte welkom. Maar gerust een afspraak met een van onze transfermedewerksters, zij staan u graag te woord en kunnen uw vragen beantwoorden. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 070-7507000.

 

Activiteiten

Naast informatie over onze zorgdiensten vindt u op deze website ook informatie over onze activiteiten. Deze activiteiten worden in de meeste gevallen georganiseerd door onze zeergewaardeerde vrijwilligers. Ervaring heeft geleerd dat hun inzet bijdraagt aan een prettig woon- en zorgklimaat. Hou onze agenda in de gaten voor de meest actuele activiteiten. U bent van harte welkom.