Over Stichting Eykenburg

Het is onze missie de bewoners van Den Haag zo goed mogelijk bij te staan om, met de zorg die zij nodig hebben, zo comfortabel mogelijk ouder te kunnen worden. 


 
Iedereen krijgt ermee te maken, tijdens het ouder worden leveren in aan vitaliteit. We worden minder goed ter been en vergeten weleens dingen. Met de steun vanuit de omgeving kunnen wij vaak prima verder, maar als de mantelzorg niet meer toereikend genoeg is stuiten we op nieuwe vragen. 'Bij wie kan ik terecht voor de zorg die ik nodig heb om zolang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen?', 'Bij wie kan ik terecht als het zelfstandig wonen niet meer lukt, maar ik dat wel graag zo lang mogelijk wil blijven doen?' en 'Welke mogelijkheden zijn er waardoor ik zelf kan kiezen hoe ik mijn leven leid?'
Voor al deze vragen kunt u terecht bij Stichting Eykenburg. Kijk gerust op onze website welke mogelijkheden wij bieden die passen bij uw wensen en situatie. Komt u er zelf niet uit? Neem dan gerust telefonisch contact op met het Zorgkruispunt via 070 - 750 70 00.

 

 
Kom gerust eens langs!

Wilt u graag eens langskomen op een van onze locaties? Dan bent u van harte welkom! Maak een afspraak via het Zorgkruispunt. Zij staan u graag te woord en kunnen uw vragen beantwoorden. U kunt contact opnemen met het Zorgkruispunt via telefoonnummer 070 - 750 70 00.

 

 
Activiteiten

Naast informatie over onze zorg en diensten vindt u op onze website ook informatie over onze activiteiten. Deze activiteiten worden in de meeste gevallen georganiseerd door onze zeer gewaardeerde onbetaalde professionals. Ervaring heeft geleerd dat hun inzet bijdraagt aan een prettig woon- en zorgklimaat. Houd onze agenda in de gaten voor de meest actuele activiteiten. U bent van harte welkom om deel te nemen aan deze activiteiten.