Volledig Pakket Thuis (VPT)

Volledig Pakket Thuis


Zelfstandig wonen met het gemak van het Volledig Pakket Thuis is dé manier om de regie over uw eigen leven te behouden. Het biedt u alles wat u zou ontvangen aan zorg of verpleging in een zorginstelling, maar dan bij u thuis. Met het Volledig Pakket Thuis kunt u zelfstandig en comfortabel thuis blijven wonen. U kunt hierbij denken aan:

 

Hoe komt u in aanmerking?


U komt in aanmerking voor het Volledig Pakket Thuis als het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) u heeft geïndiceerd voor een zorgzwaartepakket (ZZP). Een zorgzwaartepakket is een vertaling van de zorg, begeleiding en behandeling die u nodig heeft op basis van uw ziekte of beperking.

 

Contact


Heeft u nog vragen over het Volledig Pakket Thuis of wilt u zich hiervoor aanmelden? Neem dan contact op via 070 – 750 70 00 of mail naar clientcontactcentrum@eykenburg.nl.

Persoonlijke zorg

  • Persoonlijke zorg
  • Verpleging
  • Huishoudelijke verzorging
  • Maaltijden
  • Begeleiding en welzijnOok kunt u deelnemen aan de activiteiten in Huize Eykenburg of Het Zamen tegen gereduceerde prijzen of zelfs kosteloos. Stichting Eykenburg biedt dit pakket speciaal aan voor bewoners in de stadsdelen Centrum, Escamp, Segbroek en Scheveningen.