Over ons
Over ons
Zorg in uw eigen omgeving

Onze locaties

Stichting Eykenburg beschikt over twee locaties in stadsdeel Segbroek waar wij een groot aanbod aan zorg bieden.

 

Het Zamen

Het Zamen ligt in het Regentessenkwartier, vlakbij het Haaglanden Medisch Centrum (HMC) en de binnenstad van Den Haag. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is  voldoende parkeergelegenheid. Het Zamen ligt in een opkomende en jonge wijk. U vindt daarom zowel om als in Het Zamen diverse kleine organisaties en nieuwe woningen.  

 

Het Zamen is om veel redenen een toepasselijke naam voor het moderne woonzorgcentrum aan de Esperantostraat. Het weerspiegelt onze samenwerking met Humanitas DMH en Staedion. Ook komen er in het gebouw veel verschillende groepen uit de samenleving tezamen. In 2010 hebben wij, samen met Humanitas DMH, woningcorporatie Staedion en Loostad Vastgoedontwikkeling een overeenkomst ondertekend voor de bouw van Het Zamen. Een bijzonder zorgcomplex op het voormalige Gemeentelijk Industrie Terrein (GIT) achter de Loosduinseweg. De bewoners van ons voormalig Van Limburg Stirum Huis en cliënten van Humanitas DMH beschikken sinds 1 juli 2013 over een zelfstandige zorgeenheid in woonzorgcentrum Het Zamen. In elke zorgwoning kan (zware) zorg geleverd worden, waarmee we de cliënt in staat stellen de regie te blijven voeren over zijn of haar leven.  

 

Op de begane grond vindt u het ‘Restaurant Het Zamen’. Het restaurant wordt gefaciliteerd door Apetito en is dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur. Op de tweede etage is een binnentuin (belevingstuin) gerealiseerd. 

 

In Het Zamen kunt u terecht voor:

 

Huize Eykenburg

Huize Eykenburg ligt in de Vruchtenbuurt, vlakbij de Laan van Meerdervoort. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en rondom de locatie is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Vlakbij Huize Eykenburg vindt u de winkelstraten de Vlierboomstraat en de Appelstraat. Daarnaast heeft Huize Eykenburg een binnentuin (belevenistuin) waar u in de zomer kunt genieten van het mooie weer, maar is het ook mogelijk om aan de voorzijde plaats te nemen. 

  

Op de begane grond vindt u het restaurant ‘De Binnenhof’. Het restaurant wordt gefaciliteerd door Apetito en is dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur. 

  

In Huize Eykenburg kunt u terecht voor:

Back to top