Over ons
Zorg in uw eigen omgeving
Slider

Onze locaties

Stichting Eykenburg beschikt over twee locaties in stadsdeel Segbroek waar wij een groot aanbod aan zorg bieden.

 

Het Zamen

Het Zamen ligt in het Regentessenkwartier, vlakbij het Haaglanden Medisch Centrum en de binnenstad van Den Haag. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en direct om Het Zamen is voldoende parkeergelegenheid. Het Zamen ligt in een opkomende en jonge wijk. U vindt daarom zowel om als in Het Zamen diverse kleine organisaties en nieuwe woningen. Het Zamen beschikt over een binnentuin, welke via de lift te bereiken is op de tweede etage.

Op de begane grond vindt u het ‘Restaurant Het Zamen’. Het restaurant wordt gefaciliteerd door Apetito en is dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur. In het restaurant vindt u ook het winkeltje voor uw kleine boodschappen.

In Het Zamen kunt u terecht voor:

 

Huize Eykenburg

Huize Eykenburg ligt in de Vruchtenbuurt, vlakbij de Laan van Meerdervoort. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en direct rondom Huize Eykenburg is voldoende parkeergelegenheid. Vlakbij Huize Eykenburg vindt u de winkelstraten de Vlierboomstraat en de Appelstraat. Daarnaast heeft Huize Eykenburg een binnentuin waar u in de zomer kunt genieten van het mooie weer, maar is het ook mogelijk om aan de voorzijde plaats te nemen.

Op de begane grond vindt u het restaurant ‘De Binnenhof’. Het restaurant wordt gefaciliteerd door Apetito en is dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur. In het restaurant vindt u ook het winkeltje voor uw kleine boodschappen.

In Huize Eykenburg kunt u terecht voor:

Back to top